Donation i jul- och nyårstid 2021

Ge en gåva till jul eller nyår och stöd vår verksamhet!

Ge bort ett medlemskap i VSF-Sverige eller ge en gåva till ökad djurvälfärd till i Gambia (valfritt belopp) vilket Animal Welfare Advocates Association arbetar för.

Medlemsavgiften inom VSF-Sverige är 125 kr för studerande/arbetssökande/pensionär och 250 kr för yrkesverksam. Ange e-postadress till mottagaren vid inbetalning. Vi kommer att kontakta mottagaren i januari 2022.

    

Bidra till begränsad spridning av rabies och försäljning av djur längs vägarna!

Vid samarbetar med MAWO i Tanzania och LSPCA i Malawi som arbetar med att begränsa spridning av rabies. Det kostar 100 kr att vaccinera två hundar mot rabies. LSPCA har också ett projekt som har till syfte att begränsa olämplig/olaglig försäljning av djur längs vägarna. De samarbetar med polis och myndigheter och jobbar för att det ska skapas regelverk och legala försäljningsställen för djur så att kontrollen kan förbättras. Bidra till deras arbete med valfri summa.

 

Ge bort en get eller begränsa elefanter med chili!

Vi samarbetar med MLAF i Bangladesh som ger utbildning till fattiga kvinnor om gethållning. De som slutför utbildningen får varsin get. Ge stöd till att fler kvinnor får förbättrade livsförhållanden och social status. En get kostar 400 kr. I Tanzania ger vi stöd till Resolve som samarbetar med lokalbefolkningen för att skydda elefanterna genom att begränsa deras möjlighet att skada grödorna – med hjälp av chili! Bidra med valfri summa.

 

  Gåvobevis: Ladda ner den bild som passar din gåva och skriv ut eller kontakta oss om du vill att vi ska skicka gåvobeviset till mottagaren.

Ovanstående julkort är bildfiler. Nedan finns även PDF-filer av korten i högre upplösning, om det önskas.

Medlemskap

Djurvälfärd

Vaccination

Motverka gatuförsäljning av djur

Utbildning om gethållning

Samexistens för elefanter och bönder

Betala via swish eller bankgiro enligt nedan. Hör av dig om du vill att vi ska skicka en faktura.

Kontakta oss: pr.sponsor@vsf-sverige.org eller kassor@vsf-sverige.org     

Om det är bråttom: mobil 070-6975244