Donation i juletid 2019

Ge en gåva till nyår och stöd vår verksamhet!

Läs gärna vårt julbrev för 2019!

Ge bort ett medlemskap i VSF-Sverige, ge en allmän gåva till valfritt belopp eller stöd något av de projekt som vi prioriterar just nu. Medlemsavgiften inom VSF-Sverige är 125 kr för studerande/arbetssökande/pensionär och 250 kr för yrkesverksam. Ange e-postadress till mottagaren vid inbetalning. Vi kommer att kontakta mottagaren i januari 2020.

 

Bidra till begränsad spridning av rabies!

Vid samarbetar med LSPCA i Malawi som arbetar med att begränsa förekomsten av gatuhundar och spridning av rabies. Det kostar 100 kr att vaccinera två hundar mot rabies och 600 kr att kastrera en hund.

   

Ge bort en get eller stöd djurens välfärd i Gambia!

Vi samarbetar med MLAF i Bangladesh som ger utbildning till fattiga kvinnor om gethållning. De som slutför utbildningen får varsin get. Ge stöd till att fler kvinnor får förbättrade livsförhållanden och social status. En get kostar 400 kr.

Stöd ökad djurvälfärd för lantbrukets djur i Gambia med valfri summa! Animal Welfare Advocates Assciation arbetar med utbildningsinsatser och medvetandegörande om djurens behov. De samarbetar bland annat med lokala musiker för att sprida sitt budskap. Hör exempel på projektsidan!  

 

 

Gåvobevis: Ladda ner den bild som passar din gåva och skriv ut eller kontakta oss om du vill att vi ska skicka gåvobeviset till mottagaren.

Ovanstående julkort är bildfiler. Nedan finns även PDF-filer av korten i högre upplösning, om det önskas.

Allmän gåva

Medlemskap

Vaccination

Kastration

Utbildning om gethållning

Djurvälfärd i Gambia

Betala via swish eller bankgiro enligt nedan. Hör av dig om du vill att vi ska skicka en faktura.

Kontakta oss: pr.sponsor@vsf-sverige.org eller kassor@vsf-sverige.org     

Om det är bråttom: mobil 070-6975244